Naar het buitenland?

Met de auto op reis naar bijvoorbeeld België, Duitsland, Frankrijk, Italië of Spanje. Bij de Century Autoverhuur verhuurvestigingen in Assen, Emmen en Groningen kun je een auto huren voor een reis naar het buitenland.

 

Echter, er is wel een aantal zaken waar je op moet letten.

Wat?

  • Verzekeringstechnisch mag je alleen rijden in de landen die op de groene kaart vermeld staan die bij de huurauto hoort. 

  • Je dient je met een huurauto te houden aan de in het buitenland geldende verkeersregels. Eventuele verkeersovertredingen worden aan jou als huurder doorberekend.

  • In ieder land gelden andere regels ten opzichte van verplichte items in de auto. Omdat de regels per land verschillen zijn onze huurauto's niet standaard voorzien van de verplichte items. Hiervoor ben je als huurder zelf verantwoordelijk.

  • Ook gelden in diverse landen andere regels met betrekking tot het gebruik van winterbanden. Onze huurauto's zijn in de winterperiode niet standaard voorzien van winterbanden.

  • Voor de rest gelden de huurvoorwaarden zoals deze vermeld staan op de huurvoorwaarden pagina.


Contact

Heb je een vraag over het rijden in het buitenland? Bel ons op werkdagen tussen 07:30 - 17:30 uur en op zaterdag tussen 08:00 - 17:00 uur. Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Assen : T 0592 - 34 00 00  
Emmen : T 0591 - 68 00 00 
Groningen : T 050 - 853 7234
Voorwaarden*

AL RUIM 50 JAAR DÉ PARTNER VOOR TIJDELIJKE MOBILITEIT!

Personenauto, personenbus, verhuiswagen of bedrijfswagen huren? Het kan bij Century Autoverhuur in AssenEmmen en Groningen. Bel ons of kom langs. Ons verhuurpark bestaat uit ruim 550 personen- en bedrijfswagens. Hiermee behoren wij tot de grootste aanbieders van tijdelijke mobiliteit in Noord-Nederland. 

Beoordeel Century Autoverhuur op huren.nl

Waarom een auto huren bij Century Autoverhuur?

- Scherpe tarieven.
- Deskundig advies.
- Jonge auto's.
- Binnen maximaal 24 uur de door u gewenste auto beschikbaar.

Ben je op zoek naar goedkope autohuur in Assen, Emmen of Groningen voor bijvoorbeeld een personenauto, verhuiswagen of personenbus.... je regelt het bij Century Autoverhuur!

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon