Naar het buitenland?

Een auto huren voor een reis naar het buitenland? Kan dit bij Century Autoverhuur? Jazeker is dit mogelijk bij onze verhuurvestigingen in Assen, Emmen en Groningen.

 

Echter is er wel een aantal zaken waar je op moet letten.

Wat?

  • Verzekeringstechnisch mag je alleen rijden in de landen die op de groene kaart vermeld staan die bij de huurauto hoort. 

  • Je dient je met een huurauto te houden aan de in het buitenland geldende verkeersregels. Eventuele verkeersovertredingen worden aan jou als huurder doorberekend.

  • In ieder land gelden andere regels ten opzichte van verplichte items in de auto. Omdat de regels per land verschillen zijn onze huurauto's niet standaard voorzien van de verplichte items. Hiervoor ben je als huurder zelf verantwoordelijk.

  • Ook gelden in diverse landen andere regels met betrekking tot het gebruik van winterbanden. Onze huurauto's zijn in de winterperiode niet standaard voorzien van winterbanden.

  • Voor de rest gelden de huurvoorwaarden zoals deze vermeld staan op de huurvoorwaarden pagina.


Contact

Heb je een vraag over het rijden in het buitenland? Bel ons op werkdagen tussen 07:30 - 17:30 uur en op zaterdag tussen 08:00 - 17:00 uur. Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Assen : T 0592 - 34 00 00  
Emmen : T 0591 - 68 00 00 
Groningen : T 050 - 853 7234
Voorwaarden*

Met een auto, personenbus of verhuiswagen naar het buitenland.

Je huurt ze bij Century Autoverhuur in Assen, Emmen en Groningen.